Eskibeyrehatun İlkokulu

Vizyon: Hedefimiz öğrencilerimizi;Kendisine,ailesine,ülkesine ve insanlığa yararlı, ülkesini ve halkını seven,laik, demokratik,Atatürk İlke ve devrimlerine bağlı, çağdaş, İyi İnsan-İyi yurttaş, dürüst, doğaya ve çevreye saygılı, okumayı seven, akıllı-bilinçli-yapıcı, yaratıcı ve iyimser ,sorumluluk bilincine sahip,soran, araştıran, kendini yenileyen , çevresi ile olumlu iletişim kurabilen, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, İşbirliği ve takım çalışmasına yatkın,yeteneklerinin farkında olan, kendisi ve çevresiyle barışık, SEVGİ DOLU BİREYLER OLARAK YETİŞTİRMEKTİR.

Misyon: Biz, öğrencilerimiz başta bütün okul toplumumuzun bilgiyi elde eden, onu kullanan, üreten ve paylaşmayı bilen bireyler olarak, yaşadıkları çağın sunduğu bütün değerleri benimsemiş, hatta aşıp çağ(lar)a yön vermeye; elde ettiği bilgi birikimi ve sahip olduğu kendi milli ve tarihi öz değerlerini hazmetmiş bireyler olarak yetişmeleri için onların önünü açmak ve yeni ufuklara koşmalarına yardımcı olmak için varız.

Isınma: Kaloriferli
Servis Bilgisi: Yok
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Eğitimde 3 Adım Projesi

WEB - https://cildireskibeyrehatun.meb.k12.tr

Adres - ESKİBEYREHATUN KÖYÜ ESKİBEYREHATUN KÜME EVLERİ ESKI BEYRAHATUN ILKOKULU BLOK NO 110 ÇILDIR / ARDAHAN

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Köyümüzden ilçeye belli saatlerde dolmuşlar ile ulaşım sağlanır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçeye 19 km